FILMQUIZ EXTRA ALLT

FILMQUIZ EXTRA ALLT - LIVE!!

Nu börjar samhället öppna upp igen efter vad som känns som en hel evighet. Äntligen kan vi börja planera för att åter hålla konferenser, utbildningar och fester!
Vi på BeeBrave har verkligen saknat att få komma ut och bjuda på våra filmquiz och längtar efter att återigen få möta quizsugna människor.

Är ni i planeringsstadiet och funderar över vilken underhållning ni vill bjuda på? Titta på videon och få lite mer information om Filmquiz Extra Allt! 
Längst ner hittar du ett kontaktformulär.

Filmquiz Extra Allt är den matigare varianten av det klassiska pubquizet. En ny fräsch, spännande variant med mycket interaktivitet. Helt enkelt Quiz 2.0. Tillsammans med två skådespelare testas publikens kunskaper inom film och tv. Vi jobbar i lag och får bland annat se scener spelas upp både på filmduk och live. Frågor på allt från gamla klassiska filmer till nutida tv-serier. För de modiga finns chans till att imponera och ta extrapoäng genom att bjuda på egna skådespelarinsatser men även kalenderbitarnas kunskaper premieras. En lättsam och underhållande aktivitet för konferensen eller festen som kan kombineras med exempelvis middag eller andra aktiviteter.

Dela gärna